Optimale veiligheid

Two Factor Authentication (2FA) is het gebruikmaken van 2 verschillende componenten om in te loggen: iets wat u kent (wachtwoord) en iets dat u hebt (smartphone).

1-tik authenticatie

Met de DUO Mobile app voor uw smartphone kunt u met 1 tik een inlogpoging goedkeuren.

Ideaal voor Remote Desktop

DUO maakt extern inloggen via Remote Desktop nog veiliger, zowel in de cloud als on-premise.

Het doel van Two Factor Authentication

Two Factor Authentication (2FA) is het gebruikmaken van twee verschillende componenten om in te loggen: iets wat u kent (een wachtwoord) en iets dat u hebt (een smartphone). Mocht uw wachtwoord misbruikt worden door iemand anders, dan is inloggen nog steeds onmogelijk: u moet elke inlogpoging namelijk met 1-tik goedkeuren op uw smartphone.


DUO Trusted Access

DUO Trusted Access laat zien dat 2FA in IT omgevingen super snel werkt en geen vertragende of lastige factor hoeft te zijn bij medewerkers. Zowel via Remote Desktop voor thuiswerkers als intern is uw inlogpoging met 1-tik op uw smartphone goedgekeurd. Daarnaast heeft u inzicht in de (externe) inlogpogingen en of uw geautoriseerde apparaten up-to-date zijn.

Het belang van 2FA

“95% van de aanvallen hebben betrekking op het achterhalen van de inloggegevens van apparaten waarmee uw medewerkers inloggen op applicaties in de cloud.”

– Verizon 2015 Data Breach Investigations Report

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP