Maximale productiviteit

IT professionals en developers kunnen meteen aan de slag met IaaS en PaaS dankzij de geïntegreerde tools en kant-en-klare templates in Azure. Gebruik de kennis die je al beheerst en technologieën die je al kent.

Best of both worlds

Hybride cloud is het antwoord. Geen lastige keuzes maken tussen alles in de cloud of niets: Azure integreert naadloos met de lokale IT infrastructuur. Bepaal zelf welke diensten in de cloud staan, en breidt deze eenvoudig uit in de toekomst.

Betalen naar gebruik

Bij Azure betaalt u uitsluitend voor wat u gebruikt. U schaalt snel naar boven of beneden en voldoet exact aan de vraag. Facturering gaat per minuut en geen kosten vooraf.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde cloudservices waarmee IT professionals en developers toepassingen kunnen bouwen, implementeren en beheren. Denk hierbij aan het bouwen van een Infrastructure-as-a-Service (IaaS) of Platform-as-a-Service (PaaS).

Azure bestaat uit een wereldwijd netwerk van datacenters met miljoenen servers. Vanaf overal ter wereld heeft u alle vrijheid om toepassingen te bouwen, waar u maar wilt, met behulp van de tools en frameworks die u zelf kiest.


Infrastructure & Platform-as-a-Service

Één cloudoplossing voor elke organisatie bestaat niet. Daarom heeft Microsoft zowel Infrastructure-as-a-Service (IaaS) als Platform-as-a-Service (PaaS) oplossingen verwerkt in Azure. Met de IaaS oplossingen van Azure kunt u een complete IT infrastructuur bouwen met VM’s, storage, loadbalancers en VPN verbindingen. Developers kunnen PaaS services afnemen en met Visual Studio aan de slag om direct apps in Azure te publiceren. Dankzij het pay-as-you-grow model kunt u eenvoudig de oplossing opschalen wanneer extra resources gewenst zijn. Facturatie gaat per minuut, en alleen het verbruik wordt in rekening gebracht.

Wij geloven in de hybride cloud: zelf de transitie naar de cloud bepalen, kiezen welke diensten naar de cloud worden gemigreerd, en wanneer. Azure integreert naadloos in uw Active Directory omgeving waardoor accounts, rechten en wachtwoorden altijd synchroon lopen met de services in Azure. Wanneer de tijd is aangebroken om de on-premises Exchange, Skype For Business of SharePoint omgeving te gaan migreren naar de cloud, stellen we met ons team een migratie traject op. Dankzij de hybride cloud bepalen we zelf het tempo en creëren we geen point-of-no-return.

Waarom Microsoft Azure

“Cloud computing boosts cost efficiency, promotes collaboration, aids disaster recovery, increases mobility and provides flexibility for businesses. If you’re in the market for a cloud service provider, consider Microsoft Azure first.”

– Finlead Logiticks, DZone.com

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP