Cloud werkplek

Werkplek in de cloud

Een centrale werkplek online, altijd bereikbaar.

Geen onderhoud

Geen hardware, geen onkosten en altijd up-to-date.

Pay-as-you-grow

Betaal altijd een vast bedrag per gebruiker per maand.

Nuvola

Nuvola is een cloudoplossing voor bedrijven waarmee online werkplekken worden aangeboden. Met Nuvola is het mogelijk om de complete IT omgeving online te hosten, zonder de aanschaf van server hardware, networking en storage. Het is een full-cloud oplossing, dus op de bedrijfslocatie is alleen een snelle Internetverbinding benodigd.


Geen lokale serverapparatuur meer

Zeker voor MKB bedrijven die toe zijn aan vervanging van de IT infrastructuur is Nuvola een ideale oplossing. Geen lokale serverapparatuur meer nodig, geen onderhoudskosten en het tarief is gebaseerd op het aantal gebruikers per maand. Kortom,
een pay-as-you-grow model, waarbij de tarieven zijn aangepast op het aantal werknemers binnen de organisatie. De gebruikte software, beveiliging en monitoring van uw infrastructuur in de cloud is nu onze zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.