Werkplek in de cloud

Een centrale werkplek online, altijd bereikbaar.

Geen onderhoud

Geen hardware, geen onkosten en altijd up-to-date.

Pay-as-you-grow

Betaal altijd een vast bedrag per gebruiker per maand.

Nuvola

Nuvola, onze verzamelnaam voor Windows Virtual Desktop diensten, is een cloudoplossing voor bedrijven waarmee online werkplekken worden aangeboden. Met Nuvola is het mogelijk om de complete IT omgeving online te hosten, zonder de aanschaf van server hardware, networking en storage. Het is een full-cloud oplossing, dus op de bedrijfslocatie is alleen een snelle Internetverbinding benodigd.


Geen lokale serverapparatuur meer

Zeker voor MKB bedrijven die toe zijn aan vervanging van de IT infrastructuur is Nuvola een ideale oplossing. Geen lokale serverapparatuur meer nodig, geen onderhoudskosten en het tarief is gebaseerd op het aantal gebruikers per maand. Kortom,
een pay-as-you-grow model, waarbij de tarieven zijn aangepast op het aantal werknemers binnen de organisatie. De gebruikte software, beveiliging en monitoring van uw infrastructuur in de cloud is nu onze zorg.

Het belang van werkplekken in de cloud

“Windows Virtual Desktop will be a game changer. As we move forward in this brave new world where telework will be much more the norm than it has previously been, companies that are early adopters of WVD will almost certainly gain a leg up on their competitors.”

– Jeff Collins, Applied Innovations

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP