Dynamics NAV

Stroomlijn financiële & logistieke processen

Dynamics NAV geeft MKB-bedrijven controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten.

Combineer met Office 365

Microsoft Dynamics NAV is de ideale aanvulling op Office 365. Samen bieden alle programma’s om uw bedrijf te beheren, en helpen uw medewerkers meer te bereiken.

Uitbreiden met extra modules

Naast financieel beheer en boekhouding kan Dynamics NAV uitgebreid worden met onder andere marketing, verkoop, service, projectmanagement, rapportage modules.

Dynamics NAV

Dynamics NAV is een ERP-oplossing (enterprise resource planning) van Microsoft, speciaal voor het MKB. Het brengt zakelijke applicaties, gegevens, documenten en apparaten op bijzondere wijze samen. Hierbij worden bedrijfsprocessen zoals verkoop-, inkoop-, voorraadbeheer en financiën inzichtelijk gemaakt.

Dynamics NAV werkt hetzelfde als de bekende Microsoft Office programma’s. Het integreert probleemloos met Outlook, Word en Excel waardoor je veelvoorkomende taken rechtstreeks vanuit je inbox kunt uitvoeren. En u krijgt dezelfde krachtige mogelijkheden met de iOS en Android app voor uw mobiele apparaten. Zo krijgt u dingen voor elkaar, vanaf elke plek.


Implementatie partner

In combinatie met de IT infrastructuur-tak van Peeme begeleiden wij Dynamics NAV projecten bij onze klanten. We beheren zowel de IT infrastructuur, leveren de Dynamics NAV licenties en begeleiden de implementatie in samenwerking met onze partners. Met deze combinatie bieden we onderscheidend vermogen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.