Historie

Peeme is inmiddels 27 jaar lang actief op de markt als zakelijke IT dienstverlener. In 1989 werd Peeme Computers BV opgericht in Oosterhout, waarbij de focus lag op de verkoop van computer systemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Gedurende deze periode hebben we onder andere ontelbaar veel Tulip Computers geleverd, van Intel 8068 t/m 486 DX2. The good old days…

In 1995 zijn we verhuisd naar een nieuw pand op industrieterrein Vijf Eiken in Oosterhout, waarbij onze IT diensten puur business-to-business zijn geworden. Het bouwen en aanleggen van IT netwerken gebaseerd op Windows NT en Novell NetWare waren toen het onderwerp van de dag.
Peeme realiseert IT en ERP projecten voor het MKB door gebruik te maken van Microsoft producten en technologieën. Voor de klant zijn wij niet alleen de IT Professional of Senior Consultant, maar ook uw sparringpartner en klankbord. Let erop dat de IT infrastructuur bij bedrijven tegenwoordig zodanig belangrijk is geworden, dat een IT partner die “mee denkt” met de organisatie van groot belang is.

Het team van Peeme bestaat uit 12 personen waarvan maar liefst 7 werknemers de titel “IT Professional” dragen. Het is een relatief jonge club met een algemeen HBO denkniveau en een Microsoft denkwijze.
De Microsoft vlaggen staan bij Peeme in de tuin, en dat is precies waar we voor gaan. Zowel de focus, de producten als de expertise zijn allemaal gerelateerd aan Microsoft technologieën. De meerderheid van het team richt zich op server infrastructuur, terwijl de rest van het team zich bezighoudt met ERP bedrijfssoftware, gebaseerd op Microsoft Dynamics (Peeme Business Solutions). Deze business beoefenen wij door heel Nederland.

eeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan met ons contact op. We zijn u graag van dienst.

Bel ons      Mail ons      Navigeer erheen      LinkedIn      Twitter

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.