33 jaar lang actief als zakelijke IT dienstverlener

In 1989 werd Peeme Computers BV opgericht in Oosterhout, waarbij de focus lag op de verkoop van computersystemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Gedurende deze periode hebben we veel systemen geleverd van Tulip, Commodore en Intel 8086-based PC’s. The good ol’ days…

Historie

Na de oprichting in 1989 zijn we in 1995 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op industrieterrein Vijf Eiken in Oosterhout, waarbij onze IT diensten puur business-to-business zijn geworden. Het bouwen en aanleggen van IT netwerken gebaseerd op Windows NT en Novell NetWare waren toen het onderwerp van de dag.

In oktober 2015, 20 jaar later, hebben we de deuren geopend van ons nieuwe kantoor in Breda.


Het team van Peeme bestaat uit 10 personen waarvan de meerderheid bestaat uit Microsoft IT Professionals (MCP). Het is een relatief jonge club met een algemeen HBO denkniveau en een Microsoft denkwijze.

De Microsoft vlaggen staan bij Peeme in de tuin, en dat is precies waar we voor gaan. Zowel de focus, de producten als de expertise zijn allemaal gerelateerd aan Microsoft technologieën. Deze business beoefenen wij door heel Nederland.