Historie

31 jaar lang actief als zakelijke IT dienstverlener

In 1989 werd Peeme Computers BV opgericht in Oosterhout, waarbij de focus lag op de verkoop van computersystemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Gedurende deze periode hebben we veel systemen geleverd van Tulip, Commodore en Intel 8086-based PC’s. The good old days…

Historie

Na de oprichting in 1989 zijn we in 1995 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op industrieterrein Vijf Eiken in Oosterhout, waarbij onze IT diensten puur business-to-business zijn geworden. Het bouwen en aanleggen van IT netwerken gebaseerd op Windows NT en Novell NetWare waren toen het onderwerp van de dag.

In oktober 2015, 20 jaar later, hebben we de deuren geopend van ons nieuwe kantoor in Breda.
Het team van Peeme bestaat uit 10 personen waarvan de meerderheid bestaat uit Microsoft IT Professionals (MCP). Het is een relatief jonge club met een algemeen HBO denkniveau en een Microsoft denkwijze.

De Microsoft vlaggen staan bij Peeme in de tuin, en dat is precies waar we voor gaan. Zowel de focus, de producten als de expertise zijn allemaal gerelateerd aan Microsoft technologieën. Deze business beoefenen wij door heel Nederland.
 

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.