IT Beheer

Infrastructuur beveiliging

Met een periodiek software en firmware update beleid houden wij uw IT infrastructuur en uw data veilig.

Monitoring

Wij monitoren pro-actief alle systemen in het netwerk waardoor issues automatisch worden gesignaleerd.

Het beste advies

De ontwikkelingen in de IT zijn bijna niet bij te houden. Onze IT Pro’s zijn hier dagelijks mee bezig, dus wij geven uw organisatie gedegen IT advies.

IT beheer

Onze core business: het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een IT infrastructuur gebaseerd op Microsoft technologie. Elke IT infrastructuur die wij opleveren wordt periodiek onderhouden. Firmware upgrades, software updates, disaster recovery tests en het toepassen van onze maandelijkse security hardening procedures. Omdat de ontwikkelingen in de IT zo snel gaan passen we maandelijks nieuwe beveiligingstechnieken toe op het netwerk. Alles om uw IT omgeving modern en veilig te houden.


Sparringpartner

Met een vast team van Microsoft IT Professionals werken wij bij organisaties op locatie in heel Nederland. In plaats van “alles remote” doen wij juist aan IT beheer op locatie. Niets is belangrijker dan een goed contactmoment met de klant, een gevoel krijgen bij de ontwikkelingen van het bedrijf, meedenken met het team en het juiste advies geven. We zijn voor de klant een IT sparringpartner, en niet ‘iemand’ die op afstand alleen de backup controleert.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.