Infrastructuur beveiliging

Met een periodiek software en firmware update beleid houden wij uw IT infrastructuur en uw data veilig.

Monitoring

Wij monitoren pro-actief alle systemen in het netwerk waardoor issues automatisch worden gesignaleerd.

Het beste advies

De ontwikkelingen in de IT zijn bijna niet bij te houden. Onze IT Pro’s zijn hier dagelijks mee bezig, dus wij geven uw organisatie gedegen IT advies.

IT beheer

Onze core business: het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een IT infrastructuur gebaseerd op Microsoft technologie. Elke IT infrastructuur die wij opleveren wordt periodiek onderhouden. Firmware upgrades, software updates, disaster recovery tests en het toepassen van onze maandelijkse security hardening procedures. Omdat de ontwikkelingen in de IT zo snel gaan passen we maandelijks nieuwe beveiligingstechnieken toe op het netwerk. Alles om uw IT omgeving modern en veilig te houden.


Sparringpartner

Met een vast team van Microsoft IT Professionals werken wij bij organisaties op locatie in heel Nederland. In plaats van “alles remote” doen wij juist aan IT beheer op locatie. Niets is belangrijker dan een goed contactmoment met de klant, een gevoel krijgen bij de ontwikkelingen van het bedrijf, meedenken met het team en het juiste advies geven. We zijn voor de klant een IT sparringpartner, en niet ‘iemand’ die op afstand alleen de backup controleert.

Het belang van IT beheer

“Als ondernemers is het hebben van een goed systeembeheer een must om door te kunnen groeien. De ICT wereld blijft steeds sneller veranderen en het is hierdoor niet zo gemakkelijk om dit zelf op te pakken. Bij het uitbesteden van het systeembeheer hoef je er niet meer naar om te kijken. Wanneer je dus als onderneming wilt blijven groeien is het investeren in ICT een must. Het zorgt ervoor dat je medewerkers snel kunnen werken en geen vertraging hebben door een snel systeem.”

– Lucas Bernard, Hét ondernemersbelang

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP