Microsoft 365

Overal toegang

Microsoft 365 werkt op alle devices, vast en mobiel. De samenwerkingsmogelijkheden worden vergroot en het beheer eenvoudiger. Dit bespaart tijd, zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn.

Altijd actueel

Microsoft 365 synchroniseert e-mail, agenda’s, teamgesprekken, dus informatie is altijd actueel. Documenten delen met OneDrive, plannen met Outlook, online vergaderen met Teams; Microsoft 365 beschikt over alle Microsoft applicaties.

Microsoft apps op maandbasis

Met Microsoft 365 beschikt u over Enterprise-klasse applicaties voor een vast bedrag per maand. De diensten zijn altijd up-to-date, dus het upgraden van lokale Exchange en SharePoint servers behoort tot het verleden.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschikt iedereen binnen uw organisatie over de vertrouwde Microsoft en Office applicaties voor een vast bedrag per maand. Naast Word, Outlook en Skype for Business is Microsoft 365 een sterk groeiende suite met applicaties. Microsoft Teams, Delve, Planner en Sway zijn allemaal in korte tijd uitgebracht, en dus meteen bruikbaar voor alle abonnees.

In plaats van een traditionele Office versie aanschaffen middels een volume licentie stapt u met Microsoft 365 over op een vast bedrag per gebruiker per maand, waarbij u altijd beschikt over de nieuwste versie. Omdat u per maand het abonnement kunt wijzigen is deze oplossing zeer flexibel.


Exchange Online, SharePoint Online, Teams…

Naast de Office apps beschikt Microsoft 365 over de Online-variant van onder andere Exchange Server, SharePoint en Teams. Altijd up-to-date, waardoor het lokaal onderhouden van Exchange omgevingen tot het verleden behoort. Ons team is gespecialiseerd in dergelijke migratietrajecten en kan u hier alles over vertellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.