Remote Desktop Services (RDS)

Één bureaublad vanaf overal

Alle bureaubladen en sessies gehost vanaf een centrale server. Inloggen vanaf elke locatie, met elk device, waarbij altijd verbinding wordt gemaakt met dezelfde omgeving.

Software centralisatie

Softwarepakketten en updates zijn meteen geïnstalleerd voor alle gebruikers. Geen gedoe met onderhoud voor elke PC of laptop.

Flexwerken

Geen vaste werkplek meer nodig. Kies voor BYOD (Bring You Own Device) en stel uw team in staat om op hun eigen laptops te werken.

Remote Desktop Services (RDS)

Organisaties die werken met flexplekken en over het algemeen dezelfde softwarepakketten gebruiken zijn zeer geschikt voor een Remote Desktop Services (RDS) omgeving. Bij een RDS omgeving worden alle Windows sessies, bureaubladen, software en data gehost vanaf een centrale server. Vanaf elke locatie en met elk device (thin client, PC, laptop, tablet) kan verbinding gemaakt worden met uw bureaublad, en omdat deze centraal staat krijgt u altijd dezelfde omgeving. Als u vanaf een andere locatie inlogt kunt u direct verder werken.


Besparing

Een RDS omgeving kan zeer efficiënt zijn voor uw organisatie. Bij de werkplekken zijn geen volwaardige PC’s met softwarelicenties meer nodig; een thin client is hierdoor stukken goedkoper, en energiezuiniger. Omdat alles centraal op een serversysteem staat is het IT beheer een stuk overzichtelijker, en bovendien veiliger omdat de data op de server blijft staan en niet op de thin client opgeslagen kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.