VoIP

Cloud telefooncentrale

Vervang de traditionele telefooncentrales door software, vanuit de cloud of op uw eigen serveromgeving.

Alles over IP

Gebruik de bestaande netwerkbekabeling van uw IT netwerk voor telefonie.

Software-integratie

Gesprekken opnemen, doorschakelen, parkeren en meer met de apps op uw PC.

Voice over IP

Het tijdperk waarin bedrijven telefoneren via traditionele telefooncentrales en analoge/ISDN lijnen van KPN is aan het eindigen. De analoge/ISDN lijnen zijn duur en overbodig geworden dankzij het Internet. De telefoonbekabeling kan opgeruimd worden omdat VoIP toestellen aangesloten kunnen worden op de bestaande netwerkbekabeling. Bellen wordt stukken goedkoper via een VoIP provider, en dankzij de software voor op de PC komt er veel functionaliteit bij.


VoiceWave

VoiceWave is de communicatieoplossing van Peeme. Een all-in-one telefooncentrale die aangeboden wordt vanuit de cloud, maar ook geïnstalleerd kan worden op de on-premises IT infrastructuur. VoiceWave bestaat uit een combinatie van 3CX, HP Enterprise en (draadloze) Snom toetstellen. Daarmee vervangen we de traditionele telefooncentrale, inclusief toestellen en bekabeling. Uw team heeft de keuze uit een vast toestel, een draagbaar DECT toestel, een headset voor de PC/laptop of een smartphone app. Via de browser of de app is onder andere doorschakelen en voicemail in te stellen. Dankzij de multi-cell DECT oplossing die we bieden is het mogelijk om met draadloze DECT telefoons grote afstanden te overbruggen. Ideaal voor fabrieken en productiebedrijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.