Cloud telefooncentrale

Vervang de traditionele telefooncentrales door software, vanuit de cloud of op uw eigen serveromgeving.

Alles over IP

Gebruik de bestaande netwerkbekabeling van uw IT netwerk voor telefonie.

Software-integratie

Gesprekken opnemen, doorschakelen, parkeren en meer met de apps op uw PC.

Voice over IP

Het tijdperk waarin bedrijven telefoneren via traditionele telefooncentrales en analoge/ISDN lijnen van KPN is aan het eindigen. De analoge/ISDN lijnen zijn duur en overbodig geworden dankzij het Internet. De telefoonbekabeling kan opgeruimd worden omdat VoIP toestellen aangesloten kunnen worden op de bestaande netwerkbekabeling. Bellen wordt stukken goedkoper via een VoIP provider, en dankzij de software voor op de PC komt er veel functionaliteit bij.


VoiceWave

VoiceWave is de communicatieoplossing van Peeme. Een all-in-one telefooncentrale die aangeboden wordt vanuit de cloud, maar ook geïnstalleerd kan worden op de on-premises IT infrastructuur. VoiceWave bestaat uit een combinatie van 3CX, HP Enterprise en (draadloze) Snom toetstellen. Daarmee vervangen we de traditionele telefooncentrale, inclusief toestellen en bekabeling. Uw team heeft de keuze uit een vast toestel, een draagbaar DECT toestel, een headset voor de PC/laptop of een smartphone app. Via de browser of de app is onder andere doorschakelen en voicemail in te stellen. Dankzij de multi-cell DECT oplossing die we bieden is het mogelijk om met draadloze DECT telefoons grote afstanden te overbruggen. Ideaal voor fabrieken en productiebedrijven.

Waarom cloud telefonie

“Door over te stappen op bellen via het Internet verloopt alles digitaal. Klanten kun je veel makkelijker doorschakelen naar de juiste persoon, en omdat alles digitaal is kunnen mensen binnen een organisatie gelijktijdig bellen met vaste toestellen, headsets of de app op je mobiel. Een collega toevoegen tijdens een gesprek is met 1 klik gedaan, ideaal.”

– Tech365.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP