Werken bij

Een nieuwe uitdaging

Bij Peeme zijn we altijd op zoek naar gedreven medewerkers die IT technologie tot in de kleinste details willen beheersen. Heb jij ook die focus en dat doorzettingsvermogen waarbij je niet kunt stoppen totdat het werkt? Check jij ‘s avonds ook al die blogs en Twitter pagina’s over de nieuwste IT technologieën? Dan tref je bij Peeme wellicht gelijkgestemden.

MCSA/MCSE: Cloud Platform and Infrastructure

De vraag is niet of onze klanten naar de cloud gaan, maar wanneer. Als IT Professional ben je dagelijks bezig met IT migratie projecten bij onze klanten, waarbij de on-premises Active Directory omgeving in fasen wordt gemigreerd naar de cloud. Microsoft Azure, Hyper-V, Exchange en Office 365 staan hierin centraal.

IT Support medewerker: SolarWinds MSP certified

Peeme gebruikt SolarWinds MSP N-central voor monitoring en management. Als IT Support medewerker werk je dagelijks met dit systeem bij ons op kantoor, en omdat we met een klein team zijn verwachten we dat je het product beheerst en verder kunt uitbouwen met nieuwe functionaliteit die voor ons team bruikbaar is.

Werken bij Peeme

Heb je passie voor ICT, ben je deskundig en heb je ervaring in één van de bovenstaande vakgebieden waar wij naar op zoek zijn? Neem dan contact op met ons voor een gesprek, of stuur een e-mail met je CV.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor Mac *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.