Windows Server

Efficiënter hardwareverbruik

Met Hyper-V en moderne servers is de performance zo hoog dat u er tientallen virtuele machines op kunt onderbrengen.

Lagere hardware afhankelijkheid

Applicaties worden niet meer gemigreerd, maar als VM verplaatst naar andere hardware, mede dankzij Hyper-V.

Hogere beschikbaarheid

Servers zijn altijd beschikbaar en onafhankelijk van hardware, dankzij failover clustering.

Windows Server

We treffen het regelmatig: een server infrastructuur waarvan de resources slecht verdeeld zijn, backups die nooit worden gecontroleerd, geen security policies waardoor de hele organisatie Administrator-rechten heeft, etc.
Als dit u bekend voor komt, dan kunnen wij u misschien geruststellen met het feit dat wij een team met Microsoft Certified Professionals (MCP) in dienst hebben, en we zijn houder van de Microsoft Small & Midmarket Cloud Solutions en Datacenter competentie.


Hyper-V

Virtualisatie is niet meer weg te denken uit een moderne IT infrastructuur. In de zomer van 2008 introduceerde Microsoft de eerste hardware-assisted virtualisatie oplossing, Hyper-V, met de komst van Windows Server 2008. In een rap tempo werden talloze features toegevoegd en in enkele jaren is Hyper-V een eersteklas hypervisor geworden. Steeds meer organisaties zetten Hyper-V in als primair virtualisatieplatform.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.