Zakelijk WiFi

Centraal WiFi management

Één cloud portaal om het WiFi netwerk te beheren, inclusief beveiliging en authenticatie via Active Directory.

Power over Ethernet

Geen gedoe met stopcontacten, zowel stroom als connectiviteit voor de Access Points loopt over UTP kabels.

Gigabit WiFi binnen & buiten

Access Points met een strak design, extreem snel en zowel binnen als buiten te plaatsen.

Zakelijk WiFi

Een zakelijk WiFi netwerk bestaat uit een reeks Access Points die geplaatst worden binnen uw organisatie. Dit leveren we op basis van Power over Ethernet (PoE) zodat stopcontacten bij de Access Points overbodig worden. Voor elk doel maken we een apart WiFi netwerk aan: vaste medewerkers, bezoekers, domotica etc. Medewerkers krijgen WiFi toegang met dezelfde accountgegevens als voor de PC, dankzij Active Directory integratie. Tot slot is het WiFi netwerk centraal te managen via de browser.


UniFi

De WiFi oplossingen van Peeme zijn gebaseerd op producten van UniFi. Hiermee richten we zeer schaalbare WiFi netwerken in voor bedrijven. We verzorgen de installatie, configuratie en het management van het WiFi netwerk. Daarnaast maken we koppelingen met Active Directory zodat we op basis van gebruikers en groepen toegang kunnen geven; als het computeraccount van een medewerker wordt uitgeschakeld vervalt ook de toegang tot het WiFi netwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

OVER ONS

Peeme is een zakelijk IT dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van Microsoft IT infrastructuur en cloud oplossingen. Wij geloven in de hybrid cloud: een combinatie van lokale IT infrastructuur en de public cloud, waarin het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Het is ons doel om een flexibele oplossing te creëren die optimaal kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

IT SUPPORT

Bel IT Support:
+31 88 733 6300
(ma t/m vr 8:30 – 17:30)

E-mail IT Support:

Remote IT Support:
Start TeamViewer voor Windows *
Start TeamViewer voor macOS *

* Door het uitvoeren van deze software accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Peeme gedeeltelijke of volledige controle over uw PC zal hebben.